TrailRunningInfo.nl

In dit onderdeel van deze website vertellen we kort over onze missie, ons doel, onze werkwijze, onze drijfveren etc. 

De afbeeldingen die wij gebruiken zijn afkomstig van verschillende websites, o.a. websites van fabrikanten en flickr.com. Het zijn afbeeldingen waarvoor we toestemming hebben om ze te gebruiken en om ze aan te passen. Ze zijn prachtig en het mooie is ook nog eens dat ze gratis zijn!

Add a comment

Welkom bij TrailRunningInfo.nl!

Dit is een website waar we allerlei informatie over trailrunning verzamelen.

Zo vind je er bijvoorbeeld allerlei artikelen over trailrunning. Het kan dan gaan om trails, wedstrijden, gear, voeding, (aanbiedingen van) (web)winkels etc.
Ook verwijzen we naar blogs van ervaren trailrunners. Uiteraard met bronvermelding en een link naar de bron. 

Een forum mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daar zijn we nu hard mee aan het werk! Hier kun je straks kijken welke vragen andere trailrunners hebben gesteld, zelf vragen stellen aan andere trailrunners en natuurlijk ook vragen van een ander beantwoorden. Ook kun je jouw eigen profiel toevoegen.

Een nieuwsbrief willen we ook gaan uitgeven. Daar staan dan (verwijzingen in naar) de meest recente artikelen etc. in. Het zal nog wel even duren voordat we de nieuwsbrief lanceren, voorlopig zijn we al druk genoeg met het opnemen van artikelen en het bouwen van een forum.

Add a comment

Op onze website staan veel artikelen. Een deel van de artikelen schrijven we zelf. Bijvoorbeeld omdat we zelf iets hebben gevonden of uitgezocht wat we graag met jullie willen delen.

Daarnaast nemen we ook (verwijzingen naar) artikelen van andere websites op. Dat doen we altijd met bronvermelding, want "ere wie ere toekomt". 

Add a comment