TrailRunningInfo.nl

In dit onderdeel hebben we een aantal trailrunningroutes opgenomen. Daarbij gaat het om zowel 'officiele' routes, maar ook om routes die andere trailrunners hebben aangeleverd.

U kunt ook uw eigen favoriete route opnemen. Stuur dan een gpx-bestand en een korte omschrijving van de route (o.a. plaats, afstand, omschrijving gebied) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zullen uw route dan opnemen!

Zo maken we het met elkaar en voor elkaar een stuk leuker!

Flevoland

Harderbos

Lengte: 15 km

Start en finish: Parkeerplaats Ontdekbos, Harderbos Adres: Mosselweg, Biddinghuizen

De trailrunning-route loopt door oernatuur, langs grazende Schotse Hooglanders en beverburchten, over modderpoelen met amfibieën en overbrugt de Hoge Dwarsvaart. Het Harderbos ligt aan de ‘stille kant’ van het Veluwemeer. Grote kans dat je geen mens tegenkomt.

Bron: Natuurmonumenten

Link naar GPX-bestand: https://www.natuurmonumenten.nl/sites/default/files/300-trailrun-harderbos.gpx

Link naar artikel: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/harderbos/route/trailrunroute-harderbos

 

Add a comment

Gelderland

Nationaal Park Veluwezoom

Lengte: 17 km

Start en finish: Bezoekerscentrum Veluwezoom, Heuvenseweg 5a, Rheden

Via de randen van het bos ren je over heide en mul zand naar Signaal Imbosch, het hoogste punt van de Veluwe. De route wordt vervolgd langs de zandverstuiving het Rozendaalse Zand en loopt via naar beneden glooiende bospaden weer terug naar het bezoekerscentrum.

Bron: Natuurmonumenten.nl

Link naar GPX-bestand: https://www.natuurmonumenten.nl/sites/default/files/302-trailrun-veluwezoom.gpx

Link naar artikel: https://www.natuurmonumenten.nl/trailrunnen-bij-natuurmonumenten#routes

 

Add a comment

Subcategorieën

De NS en MudSweatTrails (MST) hebben samen een aantal routes uitgezet. Kenmerk van deze routes is dat ze beginnen bij een NS station en ook weer eindigen ook bij een (ander) NS station. De routes zijn over het hele land verspreid. 

In dit onderdeel hebben we deze routes opgenomen. 

We hebben per route naast een korte omschrijving ook de startplaats, de finishplaats, de afstand, het aantal hoogtemeters en het gpx-bestand bijgevoegd. Het gpx-bestand kunt u op uw eigen apparaat downloaden.

En voor de fanatiekelingen wordt er een heus leaderboard bijgehouden door een selfie te maken met de klok bij het startstation en de klok bij het eindstation. Weten wat de snelste tijden zijn? Klik hier voor het leaderboard!