TrailRunningInfo.nl

De NS en MudSweatTrails (MST) hebben samen een aantal routes uitgezet. Kenmerk van deze routes is dat ze beginnen bij een NS station en ook weer eindigen ook bij een (ander) NS station. De routes zijn over het hele land verspreid. 

In dit onderdeel hebben we deze routes opgenomen. 

We hebben per route naast een korte omschrijving ook de startplaats, de finishplaats, de afstand, het aantal hoogtemeters en het gpx-bestand bijgevoegd. Het gpx-bestand kunt u op uw eigen apparaat downloaden.

En voor de fanatiekelingen wordt er een heus leaderboard bijgehouden door een selfie te maken met de klok bij het startstation en de klok bij het eindstation. Weten wat de snelste tijden zijn? Klik hier voor het leaderboard!

NS MST GrAs

 

De NS heeft samen met MudSweatTrails weer een mooie trail uitgezet. Deze gaat van station Groningen naar het station in Assen. 

Een forse trail die door afwisselende landschappen voert. Zomers vind je hoog gras, varens en braamstruiken op je pad. In de winter loop je over natte knollenvelden en zompige paden. De route voert over heidevelden, door bossen, langs houtwallen en vennen en biedt regelmatig prachtige vergezichten over de landerijen.

De route is 8 km in te korten door te starten bij station Haren. Op 25 kilometer is er ook de mogelijkheid om in Zuidlaren de bus te nemen naar Assen of Groningen.

Afstand: 50 km. 

Hoogtemeters: 270 meter

GPX-bestand (download start direct!): https://www.mudsweattrails.nl/wp-content/uploads/2019/12/ns-mst-grastrail.gpx.zip

Link: https://www.mudsweattrails.nl/groningen-assen-trail/

 

Add a comment