TrailRunningInfo.nl

Een belangrijk onderdeel bij trailrunning is de uitrusting, ook wel aangeduid als 'gear'. In dit onderdeel vind je alle artikelen over uitrusting. Bijvoorbeeld schoenen, kleding, rugzakken etc.

 

polar vantage v blue hero

Polar heeft een firmware-update uitgebracht die diverse nieuwe functies toevoegt aan de Polar Vantage V en M multisporthorloges. Firmware-update 5.0.10 brengt de FitSpark™- en race pace-functionaliteit naar de Vantage V en M, evenals compatibiliteit met Strava Live Segments voor de Vantage V.

Bron:https://www.prorun.nl/ 

Link: https://www.prorun.nl/runtech/polar-voegt-met-update-nieuwe-functies-toe/

 

 

Add a comment

Petzl Swift RL

 

Als je in het donker of in de schemering gaat trailrunnen, dan is goede verlichting erg belangrijk. Petzl is één van de toonaangevende merken op dat gebied. En ze hebben weer een nieuwe hoofdlamp ontwikkeld: de Petzl Swift RL. De redactie van MudSweatTrails heeft deze fonkelnieuwe hoofdlamp aan een onderzoek onderworpen. Benieuwd naar hun oordeel? Klik hier voor het artikel.

 

Bron: MudSweatTrails

Link: https://www.mudsweattrails.nl/review-petzl-swift-rl/

  

Add a comment

lf lg 0f87a440 263a 4444 be9a 6dd23ef47ca1Garmin heeft 5 nieuwe Forerunners (hardloop-/sporthorloges) gelanceerd, nl. de  Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 245, Forerunner 245 Music en Forerunner 945. Zo is er een horloge voor iedere hardloper: beginner, gevorderde of expert. Deze vijf nieuwe horloges bevatten functies waar het hart van iedere hardloper sneller van gaat kloppen. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

In dit artikel op hardlopen.nl hebben ze een mooie, overzichtelijke samenvatting van de verschillende nieuwe Forerunners opgesteld.

En wil je na het lezen van het artikel nog meer info? Op het YouTube-kanaal van Garmin staan ook mooie filmpjes over de nieuewe Forerunners: https://www.youtube.com/channel/UC83Y-C8XDB3oT4leLCLNAjQ!

Een compleet overzicht van alle Forerunners vind je overigens op de website van Garmin.

Bron:https://www.hardlopen.nl/

Link: https://www.hardlopen.nl/artikelen/gear/garmin-introduceert-de-nieuwe-forerunner-horloges

 

Add a comment

Kalenji Trailrugzak uniseks 15 liter

“Best wel een fraai ding, ziet er goed uit” is het eerste wat in mijn hoofd opkomt als ik het racevest ontvang. En na enkele weken van testen blijf ik dat vinden. Het is uitgevoerd in een donker bruin/grijs met een hoop zwart accenten. Een beetje in camouflage stijl. Echt mooi gedaan. Alle lipjes van de ritsen zijn in het wit zodat je ze snel kan vinden. Maar de looks zijn één, is het ook een fijn vest? Dat is twee…" Lees gauw het volledige artikel voor het antwoord op de tweede vraag! 

Bron:Trail-Running.eu

Link: https://www.trail-running.eu/2019/03/review-kalenji-15l-racevest/

 

Add a comment