TrailRunningInfo.nl

In deze categorie vind je een aantal winkels die (o.a.) gespecialiseerd zijn in artikelen voor trailrunning. Bijvoorbeeld schoenen, kleding, rugzakken etc. 
Voor meer algemene informatie over trailrunning, zie het onderdeel Uitrusting op onze website.

Onder iedere winkel kun je eventueel zelf ook jouw eigen ervaring opnemen. Daarmee help je anderen!

200px Asics.svg

Asics is éen van de toonaangevende merken op het gebied van hardlopen in het algemeen en trailrunning in het bijzonder.

 Harder hardlopen. Dit is jouw wereld en jij kunt hem veroveren terwijl je hard hardloopt, obstakels omzeilt en jezelf in nieuw, uitdagend terrein stort. Bereid je voor op ruwer terrein en omstandigheden met de beste trailrunning schoenen voor heren en dames. Train er je lichaam op meerdere manieren mee door jouw hardloopsessie op de weg af te wisselen met speed running en natural hardlopen. Wat je ook kiest, zorg er altijd voor dat je er goed op bent voorbereid met de juiste schoenen, kleding en accessoires."

 

Plaats(en): webwinkel

Link: https://www.asics.com/nl/nl-nl/sports/trail-running/

 

Add a comment

Run2Day nieuwe huisstijl

Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. In onze winkels vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar kijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Zo maakt Run2Day hardlopen nóg leuker!
 
Winkels met een loophart


Bij Run2Day zijn we allemaal gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. En alleen dan kunnen we jou zo goed mogelijk helpen. In ons assortiment vind je alleen producten van top kwaliteit. We hebben een breed aanbod van trainingsschoenen, wedstrijdschoenen en spikes. En de nieuwste hardloopkleding; functioneel, trendy, eigentijds en van alle succesvolle sportmerken. Is een product niet in Nederland verkrijgbaar? Dan halen we het uit het buitenland. Omdat wij vinden dat je als loper de keuze moet hebben uit de beste producten die er op dat moment in de wereld te krijgen zijn.
 
We helpen je goed op weg


Het maakt ons niets uit of je een beginner of een ervaren marathonloper bent. Wij staan altijd voor je klaar. Als beginner helpen we je graag bij je eerste kilometers met een hardloopschema. Ook geven we je er, als je dat wilt, een paar goeie tips bij. Wil je letterlijk op weg worden geholpen? Dan kun je meedoen met iRun, onze clinic voor beginners die we op zo'n veertig locaties in Nederland aanbieden.
 
Je voeten in goede handen


Bij Run2Day werken we met een professionele loopband of loopbaan in combinatie met een uitgebreide video-analyse om te kijken welke schoen het beste bij jou past. En omdat je de meeste tijd op je hardloopschoenen buiten doorbrengt, mag je de schoenen ook uitgebreid testen op straat. Dan voel je pas echt of een schoen lekker loopt.

Bijna iedere hardloper krijgt als hij niet uitkijkt vroeg of laat een blessure. Als hardloopspeciaalzaak geven wij daarom ook blessure-advies. Elke winkel heeft een gratis Run2Day blessurespreekuur. Hier word je onder handen genomen door een ervaren fysiotherapeut of podotherapeut die zelf ook hardloopt. Dat kan uiteraard in overleg met je eigen fysiotherapeut. Ook is het mogelijk om een schoen aan te passen door middel van bijvoorbeeld een inlegzooltje.
 
Lopen is leuk


Hardlopen is goed voor je lijf, je hart en je hoofd. Hardlopen geeft energie. Hardlopen is gewoon leuk! En dat willen we graag zo houden. Run2Day biedt op een originele manier een persoonlijke en uitstekende service. Niet voor niets heeft Run2Day al eens “De Warme Douche” van het programma Radar gekregen! Kwaliteit, goed advies, service, laagdrempeligheid en een persoonlijke band met onze klanten zijn onze onderscheidende succesfactoren.

Plaats(en): verspreid door het land. https://www.run2day.nl/winkels

Websitehttps://www.run2day.nl/c159-1-idproduct/trailrunning

 

Add a comment

Korte (eigen) omschrijving: 

Wij zijn de Store van MudSweatTrails met het grootste assortiment Trailrunschoenen, Trailrunkleding en Trailrunaccessoires voor de actieve Trailrunner.

Een Trailrunning speciaalzaak waar voor iedere Trailrunner wat te vinden is: van beginnende Trailer tot Trailer die meerdere dagen de paadjes op gaat. De Store is  gevestigd in Zoetermeer en het is een plek om te ontmoeten, ervaringen met elkaar te delen, clinics en informatie-avonden te volgen en producten te testen. We bieden het grootste assortiment aan Trailrunschoenen, -kleding en -accessoires voor elk niveau zodat elke loper een passende keuze kan maken voor zijn of haar avontuur."

Plaats: Zoetermeer

Website:https://www.mudsweattrailsstore.com/

Add a comment